Hur skall man göra för att tjäna mer pengar?

0

Vad-skall-man-gora-for-att-fa-mer-pengar3
Jag fick en fråga av en läsare häromdagen som jag vet att många funderar på så jag tänkte dela med mig av den här på bloggen. Om du har en fråga som har med attraktionslagen att göra får du gärna skriva till mig och om det är ok så delar jag gärna med mig av både frågan och svaret här på bloggen. Det finns säkert många som har en liknande fundering. Du får såklart gärna vara anonym om du vill. Skriv till angela@angelasheaven.com.

“Hej Angela!

Vad skall man göra när man inte har pengar till att få det att gå ihop och allt jag gör verkar bli fel? Jag önskar verkligen att jag kunde lära mig hur jag skall attrahera till mig mer pengar så jag kan sluta oroa mig. 

Tack för en fin blogg, Anette”

Svar:

Hej Anette!

När du konstant oroar dig för pengar är du långt ner energimässigt och du drar till dig allt som matchar den energin. Det du får är fler saker att oroa dig för samtidigt som pengar uteblir. Det måste vara så eftersom lika energier alltid dras till varandra. Pengar finns i överflöd just nu. Det är ett faktum, men du måste kunna föreställa dig det och se det framför dig som om det vore sant annars gör dina negativa tankar motstånd så att pengarna inte kan komma till dig. Tänk dig att du har en fot på gasen med dina positiva tankar och en fot på bromsen med dina negativa tankar. Resultatet blir att du står stilla och blir mer och mer frustrerad när du inte ser de resultat du vill ha.

Vad kan du göra för att byta fokus och dra till dig mer pengar?
Du kan inte börja med att visualisera att du är rik när du känner dig fattig. Det är ett för stort avstånd mellan de två tankarna och du har under lång tid byggt upp känslan av att ha för lite pengar. Det har skapats en ström som kommer mot dig av det du inte vill ha. Det enda sättet att stänga av den strömmen är att sluta fokusera på den. Det kan vara svårt när verkligheten känns så verklig, men det är det enda sättet att öka din inkomst och samtidigt må bättre. När du gör sådant som får dig att må bra så kan idéer och tankar som hjälper dig att öka din inkomst komma till dig. Det är bara när du mår bra som du har en hög energi och kan dra till dig mer av allt annat som har en hög (positiv) energi. Just nu har du stängt av hela det flödet genom att du oroar dig och känner en stark känsla av brist. Det drar till dig mer brist.

Vad-skall-man-gora-for-att-fa-mer-pengar2

Energins olika nivåer
Tänk dig att du ser en stege framför dig. Stegen representerar alla olika energinivåer som finns. Varje känsla har sin egen energi och alla känslor som du uppfattar som negativa rör sig långsamt och finns längre ner på stegen. Ju högre upp på stegen du hamnar så blir känslorna mer positiva. Det som händer högre upp på stegen är att energin rör sig fortare och du upplever den som väldigt härlig. Du mår bra, känner lycka och du drar till dig allt runt dig som ger dig mer lycka och välbefinnande. Det är därför du inte kan dra till dig pengar eller något annat positivt genom att oroa dig eller försöka arbeta dig fram till en lösning när du känner negativa känslor. Då befinner du dig långt ned på stegen och du drar bara till dig fler negativa upplevelser. Du drar alltid till dig mer av allt som finns på den nivån du befinner dig. För att komma ur den negativa cirkeln behöver du klättra upp på stegen där de positiva känslorna finns så att du kan dra till dig mer av allt du vill ha.

Gör så här:
Visualisera en gång om dagen (gärna med en gång på morgonen) att du lever ditt liv i harmoni och lycka. Se framför dig hur du mår bra, hur du ler och strålar som en sol av glädje. Du har allt du vill ha och du mår bra. Tänk dig att du har allt du vill ha utan att vara specifik. Tänk på allt du har som du är tacksam över. Tacksamhet är en positiv känsla som befinner sig högt upp på stegen och den kommer höja din energi väldigt mycket. Du kommer med repetition och övning snart märka att du känner dig lite lättare till mods. Till en början kommer du inte se någon skillnad rent fysiskt. Det är ok. låt det få ta sin tid. Du har haft samma tankar länge och det tar ett tag för ditt nya fokus att börja manifestera sig. I början kommer det ge dig en känsla av lättnad och sedan kommer du få till dig idéer, tankar och bilder som ger dig tips på hur du kan gå vidare. Följ alla impulser som känns positiva som du vill göra. Gör inget som känns negativt eller som du “måste” göra om du kan undvika det. Allt du gör som tar dig högre upp på stegen kommer hjälpa dig framåt.

“Må bra listan”
Skriv sedan en lista på allt som får dig att må bra och gör mer av det. Försök få in så många aktiviteter som möjligt under en vecka som står på din lista. Det behöver inte vara stora, märkvärdiga saker som tar mycket tid. Det räcker att ringa till en kompis och prata en stund om det är något som får dig att må bra eller så kanske du kan ta en stund med en tidning och en kopp te i soffan för dig själv. Skriv ner allt, stort och smått som du vet höjer din energi och börja gör mer av det för att bli mer öppen för strömmen av överflöd att komma till dig.

Ibland kan det vara svårt att tro att en situation som hittills inte gått att lösa  helt plötsligt skall ordna sig. Det är ok. Ge det tid. Det kommer ta tid. Du har haft tankar om brist ett långt tag och skapat en stark ström av brist som kommer emot dig. Det kommer bytas ut till överflöd så snart du släpper taget om ditt fokus på brist, men det går inte på en dag. Du kommer känna när det börjar vända till ett positivt flöde. Det är när du mår bättre, känner dig lugnare och när du märker att saker och ting plötsligt börjar ordna sig. Kanske köper du en lott och vinner, kanske får du en plötslig löneförhöjning eller något annat som underlättar din ekonomiska situation.

Om du kan tänka att du är rik så är pengarna dina
Allt du ser betår av energi. Den minsta beståndsdelen i allt är atomer som hela tiden rör sig och beroende på hur de rör sig så uppfattar vi den olika. Vi kan inte se energierna runt oss, men vi tolkar dom med våra fem sinnen så att vår hjärna får en bild av vad det är vi har framför oss. En blomma har en energi som rör sig på sitt eget unika sätt och våra ögon ser en färg, en form, en struktur och vår näsa känner en doft. Det vi ser och hör är en tolkning av hur energin (atomerna) i den blomman rör sig. På samma sätt har varje föremål (även du) sin unika energi och pengar är inget undantag. Alla pengar har sin energi och den enda skillnaden mellan två kronor och tvåtusen kronor är att energin rör sig på ett olika sätt i de olika summorna. Om du kan tänka dig att du har två kronor så kan du tänka dig att du har tvåtusen kronor eller två miljoner kronor. Det enda som hindrar dig är föreställningen att det inte är möjligt. När du ser framför dig att något är svårt eller omöjligt så är det det du kommer manifestera i ditt liv. Du drar alltid till dig det du fokuserar på och tror på. Det bästa sättet att öka din tro på vad som är möjligt så att du kan manifestera alla pengar du någonsin önskat dig är att börja med små saker som du tror att du har en chans att få och öka sedan efterhand som din tro blir starkare. Läs böcker om attraktionslagen. Det är ett fantastiskt bra sätt att få mer förståelse för hur den fungerar och du kommer stärka din tro ytterligare. You Tube har många bra videoklipp som du kan titta på och bli inspirerad. Att öka din tro och förståelse för hur attraktionslagen fungerar är det viktigaste för att du skall bli en mästare på att använda dig av den. Då minskar du ditt motstånd som säger att du inte kan och att det inte är möjligt. Då vet du att det fungerar och med lite övning kommer du se att du kan dra till dig precis allt du vill om du börjar med det som du vet att du kan få.

När är det ok att agera?
När du känner dig inspirerad, glad och när du vill göra något då skall du göra det. Attraktionslagen fungerar så att den skickar det till dig som du har fokuserat på under en längre tid. Det är därför det fungerar med visualiseringar, men sedan behöver du även vara mottaglig för det som kommer och agera på dina impulser, idéer och positiva tankar som kommer till dig. Följ ditt hjärta och din magkänsla. Gör alltid det som känns bra, hur trivialt det än kan verka. Du vet aldrig vart den vägen kan leda dig. Om det är en kurs du vill gå, en vän du vill träffa för att ta en kaffe, en omväg du plötsligt känner för att ta på väg till jobbet….gör det som känns rätt. När din energi höjs kommer du få många fler impulser som känns roliga. Följ dom. De är dina små brödsmulor på vägen till det du vill ha. Ha inte bråttom. Njut och må bra. Du kan med den sortens tankar bara dra till dig mer överflöd. Att uppskatta det som är nu gör att du får mer att uppskatta och det gör inget om du låtsas uppskatta något så länge du gör det med inlevelse. Din hjärna vet inte skillnaden mellan verklighet och fantasi när du lever dig in i fantasin så att den känns verklig.

Låt det få ta sin tid och stressa det inte.
Stress kommer göra dig ännu mer orolig och då kommer ingenting till dig. Precis på samma sätt som du har fullständig tillit till att ett frö kommer upp när du har satt det i jorden och vattnat det behöver du ha fullständig tillit till att den här processen fungerar. Du skulle aldrig ta upp fröet efter en dag och titta på det och undra varför det ännu inte har blivit en stor planta. Det tar tid. Det vet du av erfarenhet och det här kanske är nytt för dig, men det tar också tid. Det är något som behöver växa fram på samma sätt som fröet. Du börjar med små steg att ändra dina tankar, styra om flödet som strömmar mot dig så att det innehåller fler positiva saker. Du kommer se resultat, men i början är de vaga. Ge inte upp. Ha fullt förtroende för att du kan och att det fungerar. Du kan inte göra fel. Så länge du känner att du mår bra så är du på rätt väg. Så enkelt är det och kom ihåg att i början har alla sina dagar då man misströstar och undrar om det verkligen fungerar. Kör på och läs böcker. Det finns mängder av böcker att låna på biblioteket. Jag har själv läst allt jag kan komma över och jag lovar att det ger resultat. Ju mer du lär dig desto mer kommer du dra till dig av det du vill ha eftersom du kommer känna dig mer säker på det du gör.

Lycka till och all kärlek till dig,
Angela

Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke