Så skapar du ditt drömliv!

0

Attraktionslagen

Vill du lära dig hur du kan använda dig av dina tankar för att skapa det liv du alltid drömt om?
Med hjälp av din naturliga förmåga att se bilder för ditt inre kan du göra något alla framgångsrika människor gjort i alla tider – visualisera och träna din hjärna att se en ny bild som kommer programmera ditt undermedvetna att lyckas med det du vill. Det är enkelt och du behöver bara lägga ca. 15 minuter per dag på att göra de övningar som finns i boken för att se fantastiska resultat. Du har använt dig av attraktionslagen i hela ditt liv, men kanske ännu inte på ett medvetet sätt där du själv bestämmer hur du vill att ditt liv skall se ut.

Väldigt få människor är medvetna om hur mycket attraktionslagen påverkar allt i livet. Du är som en mänsklig magnet som hela tiden skickar ut energier med dina tankar och lockar till dig mer av det du fokuserar på. Det spelar ingen roll om du är medveten eller omedveten om det – attraktionslagen är alltid i kraft och på samma sätt som gravitationslagen alltid finns så kommer även attraktionslagen alltid ge dig allt du fokuserar på.

Tyvärr så är många av oss fortfarande blinda för den enorma potential vi har. Jag vill få dig att inse hur stor makt du sitter inne med och inspirera dig till att använda denna makt medvetet så att du enkelt kan tillämpa det på alla områden av ditt liv. Du kan leva precis det liv du önskar dig. Det krävs varken tur eller hårt arbete för att manifestera allt du drömmer om.

Alla framgångsrika affärsmän och elitidrottsmän har använt sig av attraktionslagen för att nå dit de vill. Många berömda människor som Einstein, Napoleon Hill, Buddha, Gandhi, Andrew Carnegie, Oprah, Deepak Chopra är förespråkare för attraktionslagen.

famous people using the law of attraction

”All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become”. – Buddha

Det är enkelt
Med enkla dagliga övningar kommer du bli en magnet för det du väljer att fokusera på. Min önskan är att inspirera dig och ge dig allt du behöver för att snabbt komma igång. Den här boken har all information jag själv skulle velat ha när jag började läsa om attraktionslagen. Den förklarar på ett tydligt sätt, med enkla övningar hur du skall göra för att skapa de förändringar du önskar dig. Du får du en lättöverskådlig förklaring på hur den viktigaste lagen i universum fungerar och hur du skall använda den. Jag har under flera år studerat och läst om attraktionslagen samtidigt som jag praktiserat många olika övningar. Här har jag valt att ta med den information och de övningar som jag vet fungerar bäst.

Vill du vet hur du kan bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
Då är den här boken något för dig! Läs mer om attraktionslagen i ”Du är skaparen” och lär dig att använda dig av den på ett optimalt sätt. Du får konkreta verktyg att arbeta med i din vardag och mängder med bra övningar för att genomföra förändringar i ditt liv som leder dig till ditt mål. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

Attraktionslagen-Du-är-Skaparen

Det här kommer du lära dig av boken
Genom boken lär du dig hitta och bli av med de hinder och negativa tankemönster som idag hindrar dig från att leva det liv du önskar. Du kommer lära dig hur du gör för att öka din självkänsla, bli av med negativ stress, oro och ångest och helt enkelt börja trivas med dig själv, älska dig själv. Du får övningar som får dig att bli framgångsrik och självsäker. Du kommer få insikter som leder dig framåt i livet – dit du önskar.

​Ditt liv kommer förändras drastiskt, till det bättre, när du lärt dig förstå och använda attraktionslagen. Du kommer ersätta stress, oro och ångest med glädje, kärlek och framtidstro. Du kommer att du få kontroll över ditt liv och din tid. Du kommer lära dig att fokusera och hur du skapar det liv du önskar leva, lätt och enkelt, utan att kämpa. Du kommer få medvind i livet och lyckas med det du företar dig.

JA TACK!
Jag beställer boken Du är skaparen för endast 249 kr.

Så här beställer du:
Betala med swish eller till bankgiro. Ange ditt namn vid betalningen och skicka sedan ett mail till angela@angelasheaven.com med ditt fullständiga namn så skickas boken till dig som pdf. via mail inom ett dygn. Skriv “Beställning” som rubrik i mailet.
Om du behöver hjälp, kontakta angela@angelasheaven.com

swish(27)Pris: 249 kr
Bankgiro: 319-9007
Swish: 1235151279


Kommentarer från andra läsare…

”Jag känner en enorm glädje och tacksamhet att att jag hittade den här boken. Tack, Angela för en fantastiskt bra bok och för all inspiration. Du har gett mig precis det jag behövde för att ta tag i mig själv och mitt liv. Det har gett mig ett helt nytt självförtroende som jag inte kände att jag hade innan.
Anna”

”Jag är så glad att jag hittade din sida. Jag har använt mig av attraktionslagen tidigare, men inte riktigt fått till det. Nu förstod jag vad det handlade om och för första gången så tog jag till mig budskapet helhjärtat. Jag har nu gått från att vara riktigt uttråkad i mitt äktenskap till att älska både mig själv och min man med liv och lust. Kärlek, Anette”

”Nu har jag provat att affirmera och jag måste säga att jag är förbluffad över hur mycket kraft jag har lagt på att försöka hitta mig själv och leta efter vilken väg jag skall gå i livet. Nu vet jag att jag bara behöver hitta det som gör mig glad och så kommer resten ordna sig. Jag har gjort dina övningar och de är toppenbra. Jag är verkligen tacksam för dina råd och jag kan inte vänta tills du ger ut nästa bok, Anne”

”Jag är så överväldigad av den här boken och vilka resultat den gett mig. Jag älskar den! Det är det bästa jag gjort för mig själv. Den har verkligen lärt mig massor av nya saker och jag kunde inte klarat att göra de förändringar jag gjort utan att lära mig av attraktionslagen. Vilken otrolig förändring jag sett på bara några månader. Det började mest som en kul grej, men sedan insåg jag vilken guldgruva det här är. Nu har jag äntligen hittat kärleken och jag mår så bra. Det var länge sedan jag kände mig så här lycklig. 

Tack, Angela för den här boken. Du har verkligen gett mig allt jag behöver för att må bra och lyckas med det jag vill.”

Louise

”Allt det jag innan tyckte var så svårt har nu fått sin förklaring. Jag är så glad att jag började arbeta med attraktionslagen. Jag var lite misstänksam först, men nu är jag helt övertygad om att det fungerar. Jag höll på i min ensamhet och försökte bygga upp mitt företag, men det blev aldrig speciellt bra. Jag hade inte det ”rätta tänket”. Jag förstår nu varför det aldrig blev så lyckat som jag ville. Jag hade helt enkelt fel bild av mig själv och mitt självförtroende var alldeles för lågt. Jag gjorde de övningarna som fanns i boken och märkte med en gång en stor skillnad. Det kändes lite fånigt i början att ”låtsas” vara den jag ville vara, men jag märkte att jag ändrades av att föreställa mig själv som den jag ville vara. Jag är den jag vill vara nu och det känn så skönt. Så befriande. Jag älskar att vara mig och det bästa av allt – jag har ett företag som blomstrar. Jag tjänar de pengar jag vill tjäna och det är så skönt att äntligen känna kontroll och glädje över att kunna förverkliga mina högsta drömmar.  Angela, du har verkligen tagit det här med attraktionslagen till nästa steg. 

Bert”

”Det var länge sedan jag kände mig så här lycklig. Jag har verkligen gjort allt jag har kunnat innan för att hitta lyckan, men det har varit så svårt. Nu har jag äntligen förstått hur viktigt det är med mina tankar och jag förstår också mycket mer om atraktionslagen. Det är så enkelt. Jag har bara inte insett hur enkelt det är. Det är med små, enkla medel jag kan göra de justeringar jag behöver för att skapa lycka och välmående. Jag ser helt annorlunda på mig själv nu och jag förstår varför jag kände mig så fast i mitt liv förut. Det är så härligt att äntligen vara fri från oro och känna mig som en ny människa. Jag är helt såld på det här att affirmera och lära mig mer om hur det funkar med attraktionslagen. Det är så fantastiskt. Jag är en ny människa och jag är så tacksam. Tack Angela för att du skrev den här boken. Din information har hjälpt mig så mycket.”

Kram, Nathalie

”Under min tid som egenföretagare så har jag alltid mer eller mindre kämpat mig fram och aldrig egentligen blivit så framgångsrik som jag ville. Det var alltid en liten kamp varje dag för att få kunder och jag ville inte ge upp, men jag kände mig helt slut. Det var inte förrän jag läste din bok som jag själv förstod att mina tankar var de som satte stopp för mig. Tänk att jag var den som hindrade mig själv. Det hade jag aldrig trott, men jag förstår nu varför mina tankar begränsade mig och jag kunde se så snabba resultat när jag ändrade den bilden jag hade av mig själv och framgång. Jag kände verkligen hur jag bokstavligen lyftes och det märktes inte bara mentalt utan även i företaget. Kunder började nästan magiskt trilla in och jag hade en känsla av att allt flöt på. Som om det var att en kran hade satts på och att jag hade hittat en magisk formula. Det var ju inte så svårt egentligen, men jag hade inte alls förstått hur det hängde ihop med energier och allt det där du pratar om. Det kändes som hokus pokus för mig innan. Som något som inte skulle ha någon egentlig betydelse, men det har det verkligen haft. Jag känner att jag vet hur jag skall göra och jag är så otroligt inspirerad. Jag kommer alltid fortsätta använda mig av attraktionslagen och jag känner mig så nyfiken på hur långt jag kan gå. Det är en spännande framtid jag går till mötes. Tack och ha en underbar dag.”

Roger 


Vill du lära dig mer om attraktionslagen?
Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få de senaste nyheterna om hälsa, nyttiga recept och attraktionslagen. Gå med i Facebookgruppen Attraktionslagen för att ställa frågor, få inspiration eller dela med dig av tips på sådant du själv tycker fungerar bra. Kanske vill du berätta om något du har lyckats med när du börjat använda dig av attraktionslagen? Allt som kan inspirera andra är välkomna inslag i gruppen.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke