Du är skaparen – boken om attraktionslagen

6


ipad

  • Hur du får ett bättre självförtroende och större ekonomisk frihet.
  • Hur du tränar din hjärna så att du kan byta ut negativa tankar mot bilder som får dig att leva fullt ut.
  • Hur du programmerar ditt undermedvetna så att du kan nå dina mål och känna lycka.
  • Grunden för effektiv visualisering.
  • Hur du gör din egen “visionboard”.
  • Konkreta, enkla övningar som gör det lätt för dig att komma igång redan idag.
  • Och mycket mer…

Innehåll i boken:

Vad är attraktionslagen?
En detaljerad beskrivning av vad attraktionslagen är, hur den fungerar och hur du kan använda dig av den på bästa sätt.

Ditt undermedvetna
Här får du lära dig hur dina tankar och övertygelser som du har idag till stor del har skapats när du var liten och du får lära dig hur du ersätter de övertygelser som inte längre passar dig mot bilder som kan förverkliga dina drömmar.

Vad händer när vi tänker?
Vad är en tanke? Hur skapas en vana och hur blir du av med en ovana? Hur skapar du en ny positiv vana?

Effektiv visualisering och affirmation
Det här är kanske det roligaste kapitlet där du får lära dig hur du använder dig av visualitioner och affirmationer för att förverkliga dina drömmar. Du får en ingående beskrivning av vad det innebär att visualisera och hur du skall göra. Du får även många tips på saker du kan göra för att förstärka och skynda på din visualisering.

Höj din energi och förverkliga dina drömmar
Här får du lära dig om flera olika sätt att på ett enkelt sätt höja din energi (att må bra). När du gör det dras positiva saker automatiskt till dig.

Kan du använda dig av attraktionslagen för att tänka dig frisk?
Ja, absolut. Det har visat sig i många olika studier att placeboeffekten fungerar. Tankar och övertygelser påverkar kroppens egen läkningskraft. Här får du veta hur det fungerar.

Använd attraktionslagen tillsammans med barn
Här får du flera enkla, roliga övningar som du kan göra tillsammans med barn. Ett lättsamt sätt för små att lära sig mer om att känna tacksamhet, glädje och uppskattning för det som är viktigt i livet. De sakerna som är mest viktiga för att höja energin och befinna sig på den platsen där du lätt manifesterar det du önskar dig.

m.m…

Åstadkom resultat!

Vill du förändra ditt sätt att se på dig själv och din omvärld? Vill du ha ett förhållande fyllt av kärlek, förbättra din förmåga till inlärning, bli friskare eller tjäna mer pengar? Du kan åstadkomma detta och mycket mer genom att använda dig av informationen i denna bok.

Vem är boken skriven för?
Den här boken är till för dig som vill skapa någon form av förändring i ditt liv vare sig det är en fysisk, psykisk eller materiell förändring. Attraktionslagen fungerar lika bra på alla områden och när du lär dig mer om den kommer du kunna dra till dig precis det du vill ha. Attraktionslagen kan användas av alla och det är enkelt att lära sig. Det behövs ingen erfarenhet för att börja använda dig av den. Du kommer nå de mål du vill, du kommer ha roligt under tiden och det du vill ha kommer komma till dig på ett enkelt och naturligt sätt.

Du som är nybörjare kommer få lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan göra för att dra nytta av den så effektivt som möjligt. Om du har provat att visualisera förut, men inte riktigt lyckats så kommer du få alla förklaringar du behöver för att komma vidare och dra till dig det du önskar.

Det är enkelt
Med de enkla övningar du får kommer du bli en magnet för det du väljer att fokusera på. Min önskan är att inspirera dig och ge dig allt du behöver för att snabbt komma igång. Den här boken har all information jag själv skulle velat ha när jag började läsa om attraktionslagen. Den förklarar på ett tydligt sätt hur du skall göra för att skapa de förändringar du önskar dig. Du får du en lättöverskådlig förklaring på hur den viktigaste lagen i universum fungerar och hur du skall använda den. Jag har under flera år studerat och läst om attraktionslagen samtidigt som jag praktiserat många olika övningar. Här har jag valt att ta med den information och de övningar som jag vet fungerar bäst. Du kommer få allt du behöver för att med en gång kunna börja visualisera och manifestera det du vill ha i ditt liv.

Alla framgångsrika affärsmän och elitidrottsmän har använt sig av attraktionslagen för att nå dit de vill. Albert Einstein pratade ofta om den. Napoleon Hill, Henry Ford och Andrew Carnegie är alla stora, inflytelserika män som använde sig av och pratade om attraktionslagen. Många av dagens föreläsare, författare och TV-profiler är också förespråkare för attraktionslagen. Profiler som Oprah, Deepak Chopra, Tony Robbins, Rhonda Burns som skrev boken “The Secret”, Bob Proctor mfl. pratar ofta öppet om hur attraktionslagen hjälpt dom att förverkliga sina drömmar.

famous people using the law of attraction

“All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become”. – Buddha

Signature

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan