God ekologisk tandkräm utan tillsatser

0

kingfisher-toothpaste

Tandkräm som är ekologisk utan fluor har varit lite svårt att hitta, men den här tandkrämen från KingFisher är fantastisk. Den är fräsch och smakar väldigt gott även om den är lite stark i smaken. Man känner sig ren och härlig länge efter tandborstningen och det bästa är att den bara innehåller ekologiska, snälla ingredienser. Den har inga sötningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel och den har inte blivit testad på djur. Den finns i flera olika smaker: fennel, mint och aloe vera. Mint är min personliga favorit. Du hittar tandkrämen på internet eller i din hälsokostbutik.
Kingfisher webshop

 

angelasheaven

 

 

Hej, jag heter Angela! Följ mig på Instagram, Pinterest & Facebook.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke