Riktigt bra ekologisk deodorant

0

flowers-deo

I många år har jag utforskat den ekologiska deodorantdjungeln. Det är verkligen inte lätt att hitta en ekologisk deodorant som fungerar, men jag har haft en favorit i ett par år – Soapwallas deodorant (läs mer här >>). Den enda nackdelen är att den är i krämform och jag var tvungen att applicera den med fingrarna. Nu har jag äntligen hittat en helt vanlig deodorant som fungerar hela dagen – även efter ett långt pass på gymmet.

Det är en liten ekologisk butik (Färg och förändring) som ligger på Linnégatan i Göteborg som tillverkar deodoranten själva. De har en serie som heter Flowers med ansiktskrämer, rengöring m.m. Jag hittade dom när jag googlade på “bästa ekologiska deodoranten” för nån vecka sedan. Jag blev både glad och förvånad på en gång när jag såg att det fanns en butik här där jag bor som gör egna produkter i mindre skala och med fina ingredienser som flera skriver om på nätet. Många har fastnat för just den här deodoranten och säger att det är den enda som fungerar. Såklart var jag ju tvungen att prova den och det stämmer. Den fungerar verkligen. Jag har provat sååå många och luktat skunk efter bara ett par timmar. Vill du som jag undvika aluminium och andra dumheter i kroppen så köp den här deodoranten. Fina grejjer!

Den torkar fort, inget kladd och doften på den jag valde (aprikosros) är behaglig med en svag ton av aprikos och ros. Just rosdoft är inte min favorit egentligen, men tillsammans med aprikos blev det rätt ok. Det finns många fler dofter, men det här var min favorit.

Du kan köpa deodoranten på Färg och Förändrings egen hemsida här >>

En lista över återförsäljare hittar du här >>

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke