Förändra dina tankar – ändra din framtid!

0

the law of attraction01

Om du vill ha något skall du inte vänta till “sen”. Sen kommer alltid….sen…
Det kan ibland vara svårt att hitta inspiration när man vill göra förändringar, men vänta inte och tänk “det skall jag göra sen när…”, eftersom “sen” aldrig kommer. “Sen” är ett ord som hjärnan inte förstår och vill du ha något eller förändra något är nu det bästa ögonblicket att börja oavsett om du tror att du kan eller inte. När man tar ett första steg brukar ofta ett annat följa efter. När jag startade min blogg för några år sedan visste jag bara en sak – att jag ville göra något för att inspirera andra att leva ett friskare liv. Jag ville förändra något och jag ville få kontakt med människor som hade samma intresse som mig. Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra och jag visste ingenting om att starta en blogg. Det var som ett stort vitt papper framför mig där jag inte riktigt visste vad jag skulle göra, men så fort jag började så kom inspirationen. Nu kanske det inte är en så stor sak att starta en blogg, men principen är densamma vad det än gäller. Om du vill byta jobb, få mer betalt, hitta kärleken, utbilda dig till något nytt, starta eget eller komma igång med ett projekt som verkar roligt. Vad du än vill göra så skall du börja med det NU om det är viktigt för dig, annars är sannolikheten stor att det inte blir av.

Jag hittade den här texten för ett tag sedan och jag tyckte den var så bra. Jag översatte den först till svenka, men då lät det lite fånigt så jag lägger in den på sitt orginalspråk istället. Lite inspiration så här en tisdagmorgon…

There is nothing as powerful as a changed mind
You can change your hair…your clothing…your address, your spouse, your residence,
but if you don’t change your mind… the same experience will perpetuate itself over and over again… because everything outwardly changed, but nothing inwardly changed.

If you want something out of life if you want to change yourself, if you want to acquire something, if there’s some goal that you want to reach changing your behaviors…overcoming negative habits… it’s challenging. It’s hard. Most people go through life never discovering what their talents are most people never develop their talents. The only thing that’s going to make you happy my friend in this year, or any other… is to step up it’s to raise the standard. It’s to discover what you’re capable of and feel that incredible power of pushing through whatever is holding you back and get to the other side of more of your true self that’s what this game’s all about.

When you step into your fears and continue to push yourself to go on something happens for you. If you look at somebody who’s really successful, and you think, wow…I mean they’re so amazing, they’re such a genius you gotta dig underneath, and you gotta remember something people are rewarded in public for what they’ve practiced for years in private. If you don’t develop the courage, to do that which has been given you to do and you spend a lot of time going around trying to convince other people, and trying to get their approval what will happen is…that you will lose your nerve and other people will convince you that what you are doing doesn’t have any value.

Most of us don’t use the stuff that we have brought into the Universe. Stop wasting valuable time if you want something. You have got to be RELENTLESS. You’ve got to learn how to become resourceful. You’ve got to learn how to become creative and find the power to hold on in spite of everything. This is the WINNER’s quality, the hunger, the ability to face defeat again and again, without giving up! It becomes available only when you are in that STATE OF MIND in which you know exactly what want and you are fully DETERMINED not to quit until you find it. There’s GREATNESS in YOU! and you’ve got to learn how to tune out the critics outside and the CRITIC INSIDE.

I’m gonna harness my WILL and I’m not gonna let ANYTHING stop me. I deserve this. Most people give up on themselves easily. You know the HUMAN SPIRIT is POWERFUL. There’s nothing this powerful…it’s hard to kill the human spirit. You are UNSTOPPABLE! Live your life with PASSION…with some DRIVE! Most of us go through life with our BRAKES ON, holding back. Decide that you’re going to push yourself. You’ve got to focus on YOU and as you convince YOU. As you sell yourself EVERY DAY, EVERY DAY, EVERY DAY, you will begin to see a difference in the things that you’re doing. Selling yourself on your ability to perform a job, to achieve a certain objective, telling yourself every day…”Here I go again” and “I’ve got what it takes”. “This is MY DAY and NOTHING out here is going to stop me”.

– Bishop T.D. Jakes

Börja med första steget
Om du inte vet hur du skall göra så kan du skriva om det. Skriv om vad du vill ha som om det vore verklighet. Då skapar du en process i ditt undermedvetna som sätter igång att bilda en ny, stark koppling i ditt undermedvetna. Du kommer få nya idéer och du kommer känna att du har tagit ett steg, även om det är ett litet steg. Det spelar ingen roll vad du gör så länge du sätter igång nu. Kanske kan du sätta dig ner och skissa på vad det är du vill och skriv ned allt du kan göra för att komma dit. Om du inte vet hur du skall nå dit du vill är det perfekt att använda dig av affirmationer och visualitioner. Då kommer du börja dra det du vill ha till dig. Läs mer om hur det fungerar i mina övriga bloggposter som handlar om attraktionslagen eller köp min bok “Du är skaparen” som förklarar precis hur du skall göra för att kunna göra eller få det du drömmer om.

Signature


Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke