En fantastiskt bra övning för att manifestera!

0

16

På samma sätt som en liten myra kan förflytta saker mycket större än sig själv och en humla kan flyga fast dess vingar egentligen är för små kan du också göra allt du vill om du tror på dig själv och gör det du vill.

Här är en övning som är fantastiskt bra för att förverkliga vad det än är du önskar dig.
Vill du ha något eller göra en positiv förändring i ditt liv så är det här ett av de bästa sätten att göra det på. Om du försökt göra en förändring men inte lyckats beror det på programmeringar som du har i ditt undermedvetna och de kan du ändra på med hjälp av visualiseringar. Den informationen som finns i ditt undermedvetna har till största delen skapats mellan 0-7 års ålder då du tar in alla intryck och du lagrar dom i ditt undermedvetna som absoluta sanningar eftersom du inte har förmågan att ifrågasätta det du ser, hör och känner som litet barn. Du lever sedan efter dessa intryck som om de är absoluta sanningar. Beroende på vad du fått höra, se och uppleva så har du olika begränsningar och fördelar jämfört med andra. Du kanske tycker att du är fantastiskt duktig på att sjunga, men du har en dålig självkänsla och känner dig osäker när du träffar nya människor.

Det här är inte din personlighet även om det känns så. Det är en del av den programmering som du har i ditt undermedvetna. Oavsett vad du anser att du kan och inte kan så är det tankar som skapats av dina föräldrar, vänner, lärare, samhället du lever i och genom olika upplevelser. De här tankarna har nu möjlighet att antingen stärka dig eller begränsa dig.

Programmera om dina tankar för att uppnå det du vill.
Vare sig du vill ha mer pengar, bättre hälsa eller känna dig gladare så kan du göra den förändringen genom att visualisera, precis som alla framgångsrika människor gör.  Det här är en effektiv visualiseringsmetod som fungerar väldigt bra.

ÖVNING
Ta fram en anteckningsbok och skriv en (eller fler) sidor varje dag. Skriv om det du vill ha som om du redan hade det. Det är viktigt att det är i nutid eftersom din hjärna inte förstår ordet “sen”. Lev dig in i din berättelse och berätta i detalj hur det som du vill ha ser ut, hur det luktar, hur du känner dig, vem du är med osv. Du kan skriva samma berättelse varje dag eller variera den lite från gång till gång. Det viktiga är att du känner starka positiva känslor när du skriver och sedan är det bra om du även läser det du skrivit för att leva dig ännu mer in i din berättelse. Ju mer känsla du känner, desto snabbare drar du det du vill ha till dig.

the law of attraction

Vad händer när jag skriver ner vad jag önskar mig?
Nr1.
 När du skriver så aktiverar du en del i ditt undermedvetna som kallas RAS. RAS bestämmer vilken information som ditt medvetna sinne kommer få veta och vad som sållas bort. Det du är allra mest fokuserad på är det som RAS väljer att leta efter och ge dig mer av så när du skriver om det du drömmer om varje dag kommer du få mer och mer information till dig som kommer hjälpa dig dit du vill. Din hjärna som inte kan skilja på fantasi och verklighet tror att det du skriver är sant om du känner positiva känslor samtidigt. Känner du starka negativa känslor som tex. “det här kommer aldrig gå. Jag kommer inte få det jag vill ha”, så kan det inte fungera eftersom du har negativa tankar som är starkare än de positiva och då hindrar de dig att komma dit du vill. Därför är det viktigt att du kan känna samma positiva känslor när du skriver om ditt drömliv som om det faktiskt vore verklighet just nu. Känn att det du skriver är sant (även om det inte är det just nu) och lev dig in i känslorna. Skriv om så många detaljer som möjligt och skriv gärna samma saker varje dag eller variera din historia lite grand. Det spelar ingen roll exakt vad du skriver bara känslan är där. Det är den som är viktig.

Nr.2. När du repeterar en tanke många gånger under en lång period så förändras hjärnan. För varje ny upplevelse så bildas en ny koppling i din hjärna och den kopplingen växer sig starkare med hjälp av repetition. Om du vill bilda en ny positiv vana eller om du vill nå ett mål är det här det bästa sättet att göra det på. Repetera din målbild tills din hjärna har övat in den så många gånger att den blivit en naturlig del av din personlighet. I början kan det kännas ovant och kanske till och med som osant eftersom du inte ser det du vill ha i din verklighet ännu, men med övning kommer det komma.
Ett exempel på något du repeterat så många gånger att det blivit en del av din personlighet och nu går på autopilot är att gå, cykla och även för många att köra bil. Det är saker de flesta har övat på många gånger och nu inte ens tänker på att de gör eftersom kopplingen är så stark att den går av sig själv. Det är något du kan öva upp med vad som helst som du vill lära dig.

Nr.3. När du skapar en ny positiv tanke i ditt undermedvetna höjer du din energi som kommer attrahera till dig allt som ger dig mer glädje. När du skriver om det du vill ha som om det redan vore verklighet programmerar du dig själv med en ny tanke/en ny vana/en ny övertygelse som kommer förändra ditt liv. Du kommer må bättre och du kommer dra till dig det du fokuserar på. Det som händer är att alla atomer i din kropp börja röra sig allt snabbare ju starkare kopplingen och tanken i din hjärna blir. Atomerna i din kropp rör sig alltid i en viss hastighet och beroende på hur du mår. När du mår bra rör de sig snabbt och när du mår dåligt rör de sig långsamt. Oavsett hur de rör sig drar de till sig mer av allt som har samma energi. Både människor, föremål och situationer dras till dig och du väljer med ditt fokus vad du vill ha till dig.

Sammanfattning
När du skriver om det du vill ha med inlevelse och fortsätter att göra det under en längre period så förändrar du din hjärna. Du skapar du en ny koppling som växer sig allt starkare med upprepning och du höjer din energi som drar till sig det du fokuserar på. Det här är inget konstigt utan väl beprövat och används främst av elitidrottare, men även av alla framgångsrika människor över hela världen.

Skriv varje dag och om det är möjligt – tänk på det du vill ha med inlevelse och glädje så ofta som möjligt.
Repetition, positiva tankar och inlevelse är det som tar dig dit den snabbaste vägen. Det gäller att börja med små saker som du tror att du kan få och sedan fokusera på större saker. Kanske kommer det inte komma till dig på en gång, men det kommer garanterat komma till dig i den takt som du ökar din tro på att det fungerar och i den takt du ändrar din egen energi. Det finns många olika sätt att göra det på och det mest effektiva sättet, förutom att visualisera, är att se till att du mår bra eftersom det är då du har allra högst energi och det är då du drar till dig överflöd.

Signature


Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke