Min favorit…ekologisk foundation med solskydd

0

Organic-Sunscreen33
Min favoritsolkräm från Eco Cosmetics.

ekologisk foundation med solskydd
Ger en lät solbrun ton utan att det ser sminkat ut..

Den bästa ekologiska solkrämen för ansiktet
Det är fortfarande kallt ute och solen lyser med sin frånvaro, men den kommer nog när som helst och då är det bra att ha en solkräm hemma som man kan använda varje dag. Det här är min favorit som jag har använt i ett par år nu. Den kommer från Eco Cosmetics som har en hel serie med ekologiska solkrämer och den är superlen och skön att ta på sig i ansiktet.
Eco Cosmetics är en tysk producent där samtliga produkter är fria från artificiella aromer, färgämnen och konserveringsmedel. Endast rena eteriska oljor (växtoljor) används som doftämne. Dessutom innehåller de inga animaliska ämnen och är inte heller testade på djur.

Eco Cosmetics tonade dagkräm har solskydd 15 och lite pigment i sig som ger ansiktet en svag solbrun ton utan att det ser sminkat ut, vilket jag tycker om. Jag solar inte så mycket så den lilla extra färgen från dagkrämen är trevligt. Den innehåller fina vegetabiliska oljor som återfuktar huden, bland annat granatäpple, ekologisk arganolja och havtorn. Solkrämen är lätt och kladdar inget alls. Den går lätt in i huden och känns ingenting när man har applicerat den, vilket är väldigt trevligt. Jag brukar ha den precis som den är och bara ta på lite mascara, eller så använder jag makeup i hela ansiktet, beroende på vilket humör jag är på.

Fritt från:
– Nanopartiklar
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen

Fördelar:
– Smart airless pumpflaska och fräsch doft
– Skyddar bra under dagen
– Funkar på dagcreme och under mineralsmink
– Återfuktande
– Lätt att smörja in

Här hittar  du Eco Cosmetics tonade dagkräm:
beställ hem den här >>

Pris: ca 139kr

dagkram_spf_15_4031_x2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke