Boktips! – Attraktionslagen – så får du den att verka till din fördel

0

9789174752243

Attraktionslagen – boktips!
Det är många som frågar mig om tips på böcker om attraktionslagen och det finns många att väja på, men här en av mina favoriter. Den är skriven av Esther och Jerry Hicks som under många år har arbetat med att skriva böcker och resa runt hela världen för att hålla kurser och föreläsningar om attraktionslagen.

Esther och Jerry är de som var upphov till den kända boken och filmen “The Secret” eller “Hemligheten” som den hette på svenska. De blev bortklippta från filmen i sista stund eftersom man var rädd att för mycket fokus skulle läggas på deras historia. Esther kanaliserar (låter någon prata genom henne) en grupp icke fysiska väsen som kallar sig Abraham. De visar hur vi kan använda attraktionslagen på bästa sätt och de är helt underbara att lyssna på.

Jag älskar Ester och Jerrys böcker och jag har tittat många timmar på deras olika youtubeklipp som finns på internet. Där har jag lärt mig otroligt mycket. Vill du se på en video med Esther så sök antingen på Abraham Hicks eller Esther Hicks. För mig är det en bonus att budskapet kommer från en källa som är mycket högre än oss människor. Jag tror att vi blir starkt begränsade av att leva i våra kroppar och det vi ser färgas av allt vi tidigare upplevt. Det som Abraham lär ut är väldigt lätt att förstå och det är enkelt att med en gång applicera det på sitt eget liv.

jerry-esther-hicks-2007
Esther och Jerry Hicks

Mitt bästa tips för att bli riktigt bra på att använda attraktionslagen och förverkliga alla dina drömmar är att läsa många böcker. Kunskap ökar din förståelse för hur attraktionslagen fungerar och det kommer göra det mycket lättare att dra till dig det du vill ha.

Vill du köpa den här boken billigt kan du bli medlem på plusbok där den säljs för 28 kr.

Hoppas du får en riktigt fin dag,

Signature

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke