Ett enkelt sätt till överflöd

0

Vad-skall-man-gora-for-att-fa-mer-pengarAttraktionslagen och tacksamhet
Tacksamhet är en stark positiv känsla och när du känner dig tacksam vibrerar du i en så hög frekvens att allt positivt dras till dig. Du blir som en stor magnet för allt du vill ha. Ta för vana att så ofta du kan säga tyst eller högt – tack! Det spelar ingen roll vad du tackar för så länge som du även känner tacksamhet eftersom det är din känsla som bestämmer vilken vibration du är i och vad du drar till dig. Tacka för allt du redan har i ditt liv som kläderna du har på dig, maten du äter, dina vänner, din familj, ditt arbete, ditt hem osv. Tacka för allt du vill ha mer av. Om du vill ha mer pengar så känn tacksamhet för de pengar du redan har. När du känner tacksamhet istället för att fokusera på tankar om brist så utstrålar du en positiv, välkomnande energi som gör att det du vill ha lätt kan komma till dig. När du är tacksam för det du har, hur lite det än är så utstrålar din kropp ”jag är så tacksam och lycklig över att jag har …”. Eftersom lika dras till lika kommer du då automatiskt dra till dig mer av det du är tacksam för. Kom ihåg att din hjärna inte vet skillnaden på fantasi eller verklighet så här kan du säga tack även för sådant du inte har, men önskar dig mer av.

När du är i en känsla av tacksamhet är du högt vibrerande vilket innebär att energin i din kropp rör sig väldigt snabbt och allt runt dig som har samma energi kommer dras till dig. Det är så attraktionslagen fungerar. Både människor, föremål och situationer som är positiva kommer dras till dig. Behåll känslan av tacksamhet så länge du kan. Tänk på dina mest positiva minnen, hitta saker i ditt liv som du tycker om och fokusera på dom, tänk på vilka människor i ditt liv som du älskar och känn tacksamhet för att du har dom.

Se det som du har som tillgångar och även om du känner att du har brist av något just nu så försök vända på den tanken och var tacksam för det du har. Alla känslor av tacksamhet kommer alltid att ge dig mer av allt som får dig att känna dig tacksam. Alla känslor av brist kommer alltid på samma sätt ge dig mer av allt som får dig att känna brist. Se på de områden i ditt liv som fungerar bra och fokusera på dom. Dröm om det. Förvänta dig det. Se det framför dig med samma tindrande ögon som ett barn gör inför julafton och alla julklappar och vet att du när du har den inställningen. Du kan få det du drömmer om när du drömmer om det med glädje och förväntan och inte uppehåller det med frågor som “När kommer det?, kan jag få det?” eller… “det går nog inte, jag kan inte”…

tacksamhet-attraktionslagen

Gör det till en daglig övning att alltid säga tyst för dig själv “tack” för allt som tilltalar dig. Vad det än är du säger tack till så fungerar det om du samtidigt känner känslan av tacksamhet. Det är ett enkelt sätt att höja din energi och få mer av allt du vill ha. Här är ett par tips på hur du kan få in känslan av tacksamhet mer i din vardag…

  • Ha ett anteckningsblock vid din säng och skriv en lista på allt du är tacksam över varje kväll innan du somnar.
  • Säg allt du är tacksam för tyst för dig varje kväll innan du somnar eller varje morgon när du vaknar. Min favorit är att göra det här när jag vaknar eftersom det gör mig på ett väldigt bra humör som ofta håller i sig resten av dagen.
  • Om du har barn kan du be dom att säga tre (eller fler) saker de är tacksamma för innan de somnar. Det är ett bra sätt att få dom att börja fokusera på det som är positivt.

ipad-las-mer

Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke