En inspirerande berättelse…

0

hampus

Jag hörde en sån fin historia på radion i dag. En tolvårig kille som heter Hampus fick höra att det behövdes en hälsoklinik i Somalia, men det fattades 23.000 kr för att kunna byggas och han bestämde sig för att samla in burkar för att få ihop pengarna till kliniken. Släkt och vänner hjälpte till och gav honom burkar. Han fick samla i två år tills han till slut hade fått ihop tillräckligt mycket pengar.

–  Jag var tio år när jag startade insamlingen och ganska snabbt kom jag upp i 1 500 kronor. Då blev jag väldigt peppad, säger Hampus, som satte upp olika ­delmål. Förutom att ­panta önskade han sig pengar till sin ­insamling vid ­födelsedagar, och ­vägrade ta emot andra ­presenter.

Hampus berättar att insamlingen blivit en del av hans liv. Han har lagt ned flera ­timmar varje vecka, och hela ­familjen har engagerat sig i projektet. För det mesta har det varit roligt, men ibland har det varit jobbigt att ­släpa fem stora sopsäckar med pantburkar till ­affären. Hans slit har nu lett till att många människor kommer att få ett bättre liv.

–  Det känns jättebra att kunna hjälpa andra. När jag blir äldre kommer jag kanske fundera över hur jag orkade göra det här när jag var så ung, ­säger han.

Visst är det fint? En sån fantastisk kille! Det visar vad vi alla kan göra om vi verkligen vill. Man behöver inte alltid göra stora saker för att komma någonstans. Det kan räcka med små steg i taget för att nå sitt mål och till slut med envishet och vilja når man dit man vill. Ett underbart exempel på att vi kan göra i stort sett vad som helst på om vi vill.

Precis som Hampus gjorde kan du också göra…ta små steg och närma dig det du vill ha. Se möjligheter och tänk på vilket litet steg du kan ta i dag för att komma närmare det du vill ha eller göra. När du tar ett steg så kommer ett annat steg att synas framför dig tills du kommer ända fram. Det som händer när du börjar agera och gå mot ditt mål är att du fokuserar och tänker på det och då bygger du upp en koppling i ditt undermedvetna som växer sig starkare när du fortsätter fokusera på samma sak. Ditt undermedvetna kommer hjälpa dig att leta efter det du behöver för att nå ditt mål. Det kommer sålla ut all information och visa dig det som är relevant för dig och du kommer känna dig mer inspirerad för varje steg du tar även om det kanske känns lite osäkert i början. Det undermedvetna är spännande att läsa om. Ju mer du tänker en tanke, desto starkare blir den och desto fler saker som har med den tanken att göra kommer du uppmärksamma. Det är på det sättet du kan använda visualitioner för att skapa bilder i ditt undermedvetna som sedan blir till verklighet.

Vill du läsa mer om hur det undermedvetna fungerar och hur du kan lära dig att tänka tankar som får dig att nå dina mål kan du köpa boken “Du är skaparen” som visar precis hur du skall göra.

Ha en riktigt fin dag,

Angela


Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke