Healingkoden – Så blir du av med negativa minnen

0

Healingkod alexander loyd

Bästa boken

God morgon. Jag har varit lite frånvarande här på Facebook ett tag nu och det beror på en bok jag läste för några månader sedan. Jag måste bara tipsa om den. Den heter Healingkoden och är skriven av Alexander Loyd. Jag köpte den när jag skulle ut och resa och ville ha en bok på flyget. jag tänkte inte så mycket på vilken bok jag köpte utan valde en som såg trevlig ut och handlade om personlig utvecklig som jag tycker om att läsa om. Den är så otroligt bra!

Jag kände nästan på en gång att här är pusselbiten som jag har saknat när det gäller Attraktionslagen. Det är fantastiskt att veta att energier kan dra till sig saker och att vi kan lära oss att bemästra dessa energier genom att vi lär oss tänka positivt, men när vi vill något väldigt mycket så händer något intressant. Det verkar som att det inte går att dra till sig det vi vill ha allra mest. Jag har själv upplevt det och jag vet många jag pratat med som har haft samma problem. Små saker som inte känns så viktiga kan komma till oss utan problem, men stora saker som vi verkligen vill ha håller sig borta eller tar väldigt lång tid på sig innan de kommer.

Här fick jag svaret jag letat efter. Allt handlar om minnen som ligger i det undermedvetna. Minnen som blockerar oss. De ligger oftast i vårt undermedvetna sinne (så mycket som 85% av våra minnen sägs ligga i vårt undermedvetna) och vi är oftast inte ens medvetna om att vi har dom. Om du tex. hade en negativ upplevelse som barn där du kände dig ledsen och rädd så kan liknande situationer i dag (även om det är många år senare) trigga samma minne och du känner dig lika rädd som du gjorde den gång det hände. Det spelar ingen roll om du medvetet vet att det inte finns något att vara rädd för om du har ett minne där du en gång blivit skrämd. Så länge minnet finns där så kommer du känna rädsla.

alexander loyd healingkoden
Alexander Loyd

Alexande Loyd har hittat ett enkelt sätt att göra om negativa minnen så att de blir positiva. Han har skrivit om det i Healingkoden som har blivit en bästsäljare över världen. Läs den! Den är väldigt bra.

Jag är helt säker på att det här är det bästa sättet att göra sig fri från blockeringar och jag går just nu en kurs med Alexande Loyd. Det är väldigt spännande och jag hoppas kunna skriva mer om det snart.

Ha en riktigt fin dag,

Signature

KÖP BOKEN HÄR

ipad

 

Missa inga nyheter!
Gå med i Attraktionslagen Facebookgrupp och hitta alla de senaste tipsen om Attraktionslagen. Klicka här >>

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke