Dagdrömmar är bästa vägen till framgång!

0

Daydreaming

Dagdrömmar är bästa vägen till framgång!
Vilket område i ditt liv är du mest fokuserad på just nu? Det du tänker på mest är det som kommer till dig. Det är därför det är så bra att dagdrömma och fantisera om allt du vill ha med inlevelse och glädje. Ju mer tid du lägger på att fundera över saker du vill ha (om du gör det med glädje) desto större är chansen att det kommer till dig. Det som händer är att de tankar du tänker skapar en känsla hos dig och den känslan får din kropps energi att röra sig i harmoni med den känslan. Varje känsla du har påverkar energin i din kropp så att den rör sig i harmoni med just den känslan och när din energi rör sig till en känsla som “lycka” så kommer du dra till dig både människor, föremål och situationer som gör dig mer lycklig. Det är så attraktionslagen fungerar. Attraktionslagen säger att alla energier som rör sig på samma sätt alltid dras till varandra och eftersom allt i hela universum består av energi (atomer som rör sig) så påverkas allt av attraktionslagen.

Visualiseringar
Om du vill ändra på något eller uppnå något speciellt kan du välja att använda dig av visualiseringar som verktyg för att få det du vill. Det är ett väldigt effektivt sätt att nå framgång. Visualiseringar är egentligen det samma som att fantisera eller dagdrömma, men du gör det mer medvetet och planlagt varje dag med syfte att nå ett mål. Visualiseringar är ett fantastiskt effektivt verktyg för att medvetet skifta fokus och använda din fantasi (dina tankar) för att skapa det du vill ha. Om du vill ha ett nytt hus, ett nytt jobb, kärlek, hälsa…allt du vill ha kan du dra till dig om du använder dig av visualiseringar för att skapa det. Du behöver bara sitta ner femton minuter eller så om dagen för att få saker att hända i ditt liv.

Att dagdrömma är ingenting som de flesta vuxna ägnar tid åt, men det är väldigt underskattat. Genom att visualisera eller dagdrömma så skapar du nya kopplingar i din hjärna som sedan med tiden blir starkare och starkare. När du ser en bild av det du vill ha för ditt inre och känner det som att det redan finns i din verklighet så höjs automatiskt din energi (den rör sig fortare) och du drar till dig nya, mer positiva omständigheter. Du kommer snart känna att du är gladare och sedan kommer fler och fler positiva händelser in i ditt liv.

Visualisera först – agera sen
Skillnaden mellan att försöka förändra en situation genom att agera först eller sitta ner och visualisera (dagdrömma) är att när du visualiserar först och är i harmoni med det du vill ha så drar du det till dig med lätthet. Det innebär inte att du inte skall agera, men när du först har visualiserat innan du agerar så kommer dina känslor vara helt igenom positiva i allt du gör och du kommer ha en känsla av att allt kommer bli precis så som du vill. Du har skapat nya kopplingar i ditt undermedvetna som gör att det letar efter de bästa lösningarna åt dig och din kropps energi kommer dra till dig det du behöver för att få det du vill. När du istället agerar innan du har visualiserat så ger det dig inte samma känsla av glädje och inspiration eftersom du ännu inte är på samma energinivå som det du vill ha. Då kommer du slita på dig själv både fysiskt och psykiskt när du får kämpa för att komma dit du vill istället för att flyta med strömmen med lätthet som man gör när man är i harmoni med det man vill ha. Du känner skillnaden genom att känna efter hur du mår. När du gör något för att du är inspirerad och glad så är du i perfekt harmoni med det du gör och det kommer bli ett bra resultat medan de gånger du känner att du “måste”, “borde” eller när du har en känsla av att något saknas så är det utifrån ett läge där du befinner dig lägre ner energimässigt än det du vill ha och du kan inte dra det till dig genom att agera. Du får slita hårt, men kan ändå inte uppnå samma resultat som om du hade varit i samma frekvens som det du vill ha. Det är det som är fördelen med att dagdrömma eller visualisera – du hamnar i harmoni med det du vill ha och det dras till dig med lätthet.

Det bästa är att börja med lite mindre saker som du tror är möjligt att få till dig för att sedan prova med lite större saker. Om du provar med något där du känner dig tveksam och har många negativa tankar så kommer det inte fungera eftersom de negativa tankarna kommer hålla dig kvar på en låg energinivå. Börja med något litet och prova sedan större saker allt eftersom du blir mer självsäker. Vill du veta mer om hur du kan dra till dig exakt det du drömmer om rekommenderar jag dig att du läser min bok. Där finns all information du behöver för att bli en expert på att materialisera allt du vill ha. Jag rekommenderar dig att läsa mycket, lära dig mer och öva varje dag. Det är det bästa sättet att uppnå det du vill ha och känna dig trygg med att du själv har kontrollen över ditt liv.

Allt du vill ha finns redan
Du har genom att tänka på det du vill redan skapat det energimässigt och det väntar bara på att du skall uppnå rätt energi för att de skall komma till dig och manifesteras. Allt du behöver göra är att hitta ett sätt att må bra på, höja din energi och sedan ta emot det du önskat dig. Det kräver att du börjar öva dig på visualiseringar och samtidigt må bra. Alla känslor som får dig att känna dig glad gör att du drar till dig det du vill ha. Tänk dig en stege med olika nivåer. Längst ned på stegen är de negativa känslorna (energi som rör sig långsamt). Högst upp är de positiva känslorna (energi som rör sig mycket snabbt). Vill du ha de sakerna som får dig att må bra behöver du klättra upp på stegen där de positiva sakerna finns eftersom du bara kan dra till dig det som finns på samma nivå som du är.

Hur gör man för att klättra upp på stegen?
Ju bättre du mår desto högre upp på stegen är du och allt annat som befinner sig där dras till dig. Det är enkel matematik, men ibland kan det vara svårt att klättra uppåt om det finns saker i livet som känns svåra. Då är det enda sättet att titta bort från den situationen en stund för att ägna något annat uppmärksamhet. Något som får dig att må bra. Det enda som händer när du fokuserar på ett problem är att du står på ett trappsteg väldigt långt ner och det enda du drar till dig där är allt annat som befinner sig så långt ner – fler negativa saker. För att hitta lösningen på problemet behöver du klättra upp på energistegen och det kan du bara göra genom att må bra. Umgås med vänner du tycker om, ha kul, ät gott, gör det som får dig att må och var tacksam för allt du har. Släpp fokus från det som inte fungerar och låt det få vila ett tag med vetskapen om att när du mår bra kommer rätt idéer, rätt personer som tar dig framåt mot ditt mål.

Det är därför dagdrömmar är det bästa sättet att nå dina drömmar på. Spendera mer tid att fundera på vad du vill ha och dagdröm om allt du blir glad av. Ju mer du fokuserar dina tankar på sådant som gör dig glad, desto mer kommer du få att vara glad för.

Ha en fin dag,

Signature

Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

 

 


 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke