Fantastiskt inspirerande video om attraktionslagen

0

tony-robbins-idealab-pano-real_90676

Tony Robbins är en av mina favoritföreläsare. Han är karismatisk och han vet verkligen vad han pratar om. Han har byggt sitt liv från att leva i fattigdom i en familj där pappan lämnade hemmet och de hade det väldigt svårt. Det gjorde honom fast besluten att ta sig ur sin situation och göra allt han kunde för att lyckas och bli framgångsrik, vilket han också blev. Nu är han en av världens främsta inspiratörer och talare och han ägnar en stor del av sin förmögenhet åt välgörenhet åt de som lever under samma förhållande som han en gång gjorde.

Lyssna på den här videon. Den är så bra. Den visar väldigt tydligt hur attraktionslagen och ditt undermedvetna fungerar. Varför det ibland kan vara svårt att lyckas med det du vill. Tony intervjuar två killar som på samma sätt som honom tagit sig ur fattigdom till lysande karriärer genom att fokusera på precis det de ville lyckas med och genom att inte lyssna på vare sig sitt eget inre negativa prat eller andras röster.

Ha en fin dag,

Signature

Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke