Hur du ökar din lycka på 40 dagar

0

happier-life

Lyckan går att påverka

Tacksamhet är en av de högst vibrerande känslorna och att känna tacksamhet är ett effektivt sätt att öka på överflödet i ditt liv. Här är en övning som kommer ge dig en riktig energiboost och du kommer märka av det på flera sätt. Bland annat genom att du kommer må mycket bättre och även genom att många fler saker kommer falla på plats i ditt liv. Det som händer när du fokuserar på tacksamma känslor är att du drar till dig mer saker som får dig att känna dig tacksam och det kan vara allt från att något ordnar sig på ditt arbete, att människor bemöter dig trevligare, att du vinner något, att du lyckas med något osv.

I en studie undersökte man effekten tacksamhetsövningar hade på deprimerade människor. När försökspersonernas hjärnor scannades efter tre månader visade resultaten att tacksamhetsövningen haft en bestående påverkan. De som praktiserar tacksamhet regelbundet upplever i större utsträckning att de har ett rikt liv och är generellt sett också bättre på att uppmärksamma de små glädjeämnena i livet. Genom att dagligen avsiktligt öva på att känna tacksamhet tränas din hjärna till att se det som är positivt vilket kan hjälpa dig att må bättre.

Är du redo för en riktig glädjedos den här månaden?
Börja med övningen redan idag och skriv sedan och berätta vad som hände och hur du upplevde de fyrtio dagarna.

40 dagars tacksamhetsövning

 1. Börja med att gradera från 1-10 hur nöjd du är med olika områden i ditt liv för att efter se om siffrorna har förändrats något efter 40 dagar. Det kan vara roligt att få bevis för hur du höjer din energi och mår bättre med den här övningen. Jag har skrivit sex exempel på områden i livet, men du kan välja vilka områden du vill. Sätt en siffra bakom varje ord från 1-10 där 10 betyder att du tycker det är perfekt.
  Lycka
  Kärlek
  Familj
  Arbete
  Fritid
  Hälsa
 2. Vik ihop pappret och lägg undan det så att du inte ser det under de 40 dagar du gör tacksamhetsövningen.
 3. Anteckna varje dag så många saker som möjligt som du upplever under dagen som du kan vara tacksam för. Det kan vara enkla saker som att någon häller upp kaffe till dig på jobbet, ett leende från någon, ett trevligt samtal osv. Leta efter varje sak som du kan känna glädje och tacksamhet för och skriv upp det. Du kan även ta en bild på något som du blir glad för och skicka in till Facebook gruppen för att inspirera andra. Skriv då vad det är du är tacksam för.
 4. Läs din tacksamhetslista varje kväll och se hur mycket det finns i det liv som du kan glädjas åt och se om listan växer med tiden.

Kika på det här videoklippet med Jay Shetty om tacksamhet och följ gärna hans sida. Han är en av mina favoriter som har fantastiskt bra, intressanta och inspirerande saker att lära ut.


Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke