Det vanligaste felet de flesta gör när de använder attraktionslagen

0

02

Här kommer ett brev som kom till mig för ett par dagar sedan. Det handlar om attraktionslagen och det kommer från en tjej som arbetat med att försöka manifestera sina drömmar i ett år utan att lyckas. Hon undrar vad hon gör för fel och det är ett av de absolut vanligaste misstagen de flesta gör. Jag har själv gjort det flera gånger och det är lätt att tro att ”bara jag får det här så kommer allt bli bra”, men du kan aldrig få något när du längtar efter det för mycket och tror att det skall bli bättre ”sen”. Sen är ett lurigt ord som alltid ligger framför oss och aldrig kommer bli ”nu” om du inte kan slappna av och lita på att det du vill ha kommer komma till dig.

Fråga:
“Jag har visualiserat i ett år nu och det varit på väg att komma till mig men på något sätt så har det dragit sig tillbaka när det närmat sig och nu verkar det inte återkomma till mig. Vad bör jag göra eller inte göra. Jag skriver och skriver och skriver.  Jag har tittat tillbaka och ser att det är ungefär samma saker jag skrivit.

Det känns som jag sitter fast. Jag vill vidare i livet”

LiseLott

Mitt svar:
Hej LiseLott.
Det låter som du har ett problem som jag tror att de flesta stöter på någon gång när de försöker visualisera. Du vill ha något som känns som om det ligger lite utom räckhåll. Du känner att när du har fått det du vill ha så kommer allt bli mycket bättre och du kommer känna dig lycklig. Stämmer det? Det är ok, det är väldigt vanligt att man känner så, men problemet är att om du inte kan känna dig lika glad nu som du skulle göra om du fick det du vill ha så har du en annan energi nu än det du vill ha och då matchar ni inte varandra. Det är bara energier som är lika som dras till varandra. De stunder du visualiserar så drar du det till dig (om du känner äkta glädje) och när du sedan slutar visualisera så kanske du känner att din verklighet saknar något.

Exempel:
Tänk dig att du vill från ruta A till ruta B och för att komma dit behöver du känna dig som ruta B eftersom lika dras till varandra. Om du just nu känner att du saknar något och längtar efter ruta B att komma till dig så matchar ni inte varandra (förutom de stunder då du visualiserar). Det enda sättet att hamna på ruta B är att ha samma höga frekvens som den.

lika-dras-till-lika

I det här exemplet föreställer bokstaven A dig och bokstaven B föreställer det du vill ha.
Det du vill ha har en högre energi än dig. Det är därför det känns som det är lite utom räckhåll. Ju längre bort det känns, desto högre energi har det och för att du skall komma dit behöver du höja din egen energi.

Du behöver tro på attraktionslagen fungerar och att du kan få det du vill genom att slappna av, ha roligt, njuta av livet och att lita på att det kommer. Om du känner längtan eller saknad så kan du inte få det du vill ha eftersom de känslorna har en väldigt låg energi.

Det finns många olika sätt att höja sin energi och här kommer några exempel…

Nr1Visualisera små saker som du gärna vill ha och samtidigt tror det finns möjlighet att du kan få.
Eftersom en av de viktigaste sakerna för att lyckas förverkliga det du vill ha är att tro på att det är möjligt så är mitt bästa råd att alltid börja med något litet för att det skall kännas möjligt och sedan öka till något större. Då är det lättare att manifestera fort och så fort du ser att det du visualiserat kommit till dig så kommer din tro öka. Du kommer känna att du klarar av att manifestera (vilket alla kan. Vi gör det hela tiden, varje dag). Sedan kan du visualisera större saker. Du känner själv vad som är lagom. (Det finns ett test i boken där du kan se vilken av dina önskningar du har möjlighet att få till dig just nu. >>)

Nr2. Ha roligt.
Det kan kännas konstigt att det skulle fungera att ha roligt om det du vill ha är en ny bil, en löneförhöjning, kärlek, hälsa osv., men faktum är att allt du vill ha har en hög energi och när du höjer din energi genom att må bra så drar du till dig mer av allt annat som har en hög energi. När du har en känsla av brist och du kämpar för att komma dit du vill så är du i en lägre energi som bara kan ge dig mer av det som har samma känsla. Skriv en lista över allt som får dig att må bra och gör mer av det så ofta du kan. Det kan vara att dansa, sjunga, läsa en bok, umgås med familj och vänner, ringa till en kompis…precis vad som helst som får dig att må bra…gör mer av det.

Nr3. Känn tacksamhet.
Jag har skrivit om det förut (läs mer här >>), men det är värt att nämnas igen. Tacksamhet är en av de starkaste positiva känslorna och när du känner tacksamhet vibrerar du i en väldigt hög energi. Ta för vana att alltid säga minst tio saker du är tacksam för innan du somnar och precis när du vaknat. Det får dig att sova bättre och när du vaknar är du i en högre energi om du somnat med en tacksamhetskänsla. Du börjar dagen på ett bra sätt och med övning och repetition så kommer dina dagar bli bättre och bättre. Din hjärna är som en muskel – ju mer du tränar dina positiva tankar desto starkare blir de och desto lättare blir det att hålla kvar känslan längre.

Nr4. Läs, läs och sedan läs ännu mer. Ju mer du lär dig om attraktionslagen, desto mer säker kommer du vara. Kunskap byter ut alla tankar och känslor om att det eventuellt inte fungerar, men det kan ta tid att öka sin tro och det krävs att du fortsätter inspirera dig genom att läsa. Gå gärna till ett stort bibliotek. De har massor av böcker helt gratis om attraktionslagen. Det kommer öka dina chanser att manifestera snabbt.

Nr5. Lyssna på din magkänsla och agera när det känns rätt.
Om du riktat din uppmärksamhet mot de saker i livet som får dig att känna dig glad så kommer snart positiva idéer eller möten med människor som kommer leda dig till det du vill ha. Det är så det fungerar med energier. När du höjer din frekvens så kommer du kunna ta emot allt som matchar den nya frekvensen och då kommer idéer och till synes slumpartade möten komma till dig hela tiden. För att veta vilka idéer och tankar du skall lyssna och agera på behöver du bara lyssna på din känsla. Känns en idé bra eller dålig? Känner du dig glad när du tänker på den? Kan du inte vänta innan du sätter igång med det nya projektet eller telefonsamtalet som idén gav dig? Då skall du göra det även om du just då kanske inte förstår vad det skall leda till.

Det du får till dig som känns positivt kan vara en början på något som tar dig dit du vill även om du inte kan se det från första början. Om du helt plötsligt blir sugen på att ge dig iväg och se på bio så kanske det är just där i biokön du möter personen som kan hjälpa dig med det du vill ha hjälp med eller så snubblar du över en väska med pengar på vägen dit. (Kanske inte så troligt med det sista alternativet, men man vet aldrig vad som händer). Det enklaste sättet att nå dit man vill, oavsett vart det är, är att se till att må bra och det kanske inte är lätt alla gånger, men det är det som är nyckeln till framgång. Försök att inte fundera över ”Hur länge skall jag nu behöva göra det här innan det jag vill ha kommer”. Då är du tillbaka i känslan av brist. Hitta ett sätt att leva som du mår bra med, fortsätt visualisera om något mindre och fortsätt läsa böcker för att peppa dig själv.

Kram,

Angela


Missa inget!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev här >> och få alla tävlingar på ekologiska fina produkter direkt till din inbox.


Vill du bli en expert på attraktionslagen och dra till dig allt du drömmer om?
I “Du är skaparen” får du lära dig allt om hur attraktionslagen fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Du kan skapa precis allt du vill när du har de rätta verktygen. I den här boken finns all information och alla övningar du behöver för att bli en expert på att använda dig av attraktionslagen. Jag har själv använt mig av de här teknikerna och många andra med mig kan intyga att det är det bästa och mest effektiva sättet att nå de mål du vill, vare sig du vill ha mer pengar, större framgång, ett nytt jobb, kärlek, hälsa eller något annat. Här får du allt du behöver för att manifestera det du drömmer om.

ipad-las-mer


Attraktionslagen – Facebookgrupp
För mer information och inspiration om attraktionslagen – kika gärna in på min facebookgrupp. Där kan du ställa frågor, hitta de senaste artiklarna om attraktionslagen och om du vill dela med dig av en historia som kan inspirera andra är du välkommen att skriva den här.

facebook attraktionslagen2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke