En fantastiska juicelåda du måste testa!

0

Arstiderna-juicelada05
En hel låda med godsaker direkt hem till dörren…

Arstiderna-juicelada04
Helt fantastiskt fina ekologiska grönsaker och frukter 

Arstiderna-juicelada
En juicelåda räcker till en hel veckas härliga juicer av olika sorter.

Arstiderna-juicelada02
Nypressad rödbetsjuice.

Arstiderna-juicelada03
Perfekt att ha små flaskor hemma att spara juice i några dagar.

Nyttiga juicer
Jag har en slowjuicer hemma som i perioder går varm här i köket. För ett tag sedan provade jag att beställa hem en juicelåda från Årstiderna för att få lite ny inspiration och förhoppningsvis goda recept. Jag har beställt mycket produkter (framför allt grönsaker) från Årstiderna förut och de har helt otroligt fina produkter. Jag har nog aldrig sett så stora fina grönsaker förut och då är jag ändå uppväxt på bondgård. Allt är helt ekologiskt och levereras i fina trälådor direkt hem till dörren.

Juicelådan
Första juicelådan jag provade (det finns två varianter) var den snällaste med ganska mycket frukt och de juicerna var verkligen jättegoda. Juicelådan levereras full av både färska ekologiska grönsaker och frukter med recept på veckans juicer. Jag gjorde flera olika juicer på en gång och sparade dom på små flaskor för att minimera arbetet med att ta fram och rengöra juicemaskinen varje dag. Det blev mycket skalande, hackande och juicande, men sedan hade jag många flaskor med fantastisk god, härlig juice som jag kunde njuta av varje dag. Juicelådan är tänkt att vara till två personer i tre dagar, men jag använde hela lådan till mig själv och då räckte den en hel vecka.

Gröna juicelådan
När den första veckan var slut ville jag även prova “hardcorelådan” som bara innehåller olika sorters rotfrukter och grönsaker utan frukt för att se om det skulle vara lika gott, men den var lite för grön för min smak. Det är väldigt trevligt med nyttiga, gröna juicer, men det behövs lite sötma i form av frukt för att det även skall bli gott tycker jag.

Det finns även en smoothielåda men den har jag inte provat. Den är jag lite nyfiken på. Smoothies är ju lite mer mättande och man får med sig allt av det nyttiga fruktköttet och alla fibrer som är bra för magen. Det här kan nog bli min favoritlåda tror jag. Det får bli nästa test.

Jag kan absolut rekommendera dig att prova en juicelåda från Årstiderna. Du kommer aldrig hitta så fina råvaror som de här. Det är en underbar känsla att kunna pressa sin egen juice som man vet är sprängfull av vitaminer och godsaker som får kroppen att spritta till av glädje. På deras hemsida finns dessutom mängder av andra fina matvaror. En av mina favoriter är den goda ekologiska olivoljan som har en väldigt len och neutral smak. Jag tycker annars att olivoljor kan ha lite för mycket smak och att den blir för dominant i tex. en sallad, men den här är underbar och len i smaken. Du hittar olivoljan här >>

oliva-hojiblanca-olivolja-1512-750-750-50 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hitta alla olika juicelådor här>>

Vill du köpa en juicer som är riktigt bra kan jag rekommendera Omega slowjuicer som jag har.  En slowjuicer bevarar alla vitaminer och mineraler mycket bättre i grönsaker och frukter eftersom de pressas långsamt genom maskinen och det gör att ingen värme uppstår som kan fördärva vitaminerna. Dessutom kommer det inte så mycket luft in i juicen som kan oxidera och fördärva juicen. På så sätt får du en mycket mer näringsrik juice än med vanliga juicepressar. Odlar du vetegräs så är den här perfekt att pressa vetegräsjuice med!
Köp Omega Slowjuicer här>>

omega slowjuicer

Läs mer om Omega slowjuicer här>>

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke