Superbra ekologisk foundation

0

Miranda-Kerr-1024x546

Den bästa ekologiska foundation någonsin
För ett tag sedan köpte jag två stycken foundationprover från RMS Beauty. Dom är helt fantastiska. Vilket resultat. Jag har inte provat något som liknar den här produkten förut. Den ger huden en helt perfekt sammetslen yta samtidigt som det ser naturligt och nästan osminkat ut. Jag har fått massor av positiva kommentarer sedan jag började använda RMS och jag tycker själv att den har nästan en liten askungeeffekt på utseendet.

RMS Beauty foundation är krämig, återfuktande och den täcker över små ojämnheter bra. Dom naturliga oljorna i krämen gör att det går väldigt lätt att applicera den och få in den i huden. Den nästan smälter in i huden och blir helt sömlös i kanterna. Min hud som tenderar att bli lite torr älskar den här produkten. Den återfuktar och ger näring åt huden. För att få en mer matt yta finns det även ett puder som jag inte ännu har provat, men det skall jag testa nästa gång. Det kan nog vara bra om man har lite mer fet hy.

Jag köpte RMS “un” cover-up i två olika färger. Nr 11 som är en ljus bas i en varm gul ton och nr. 33 som ger en guldbrun färg. Jag använder båda två för olika delar av ansiktet. Nr. 33 är ganska ljus (även om jag är vinterblek just nu) så jag tror att jag får köpa nr. 44 till sommaren när solen börjar titta fram.

Du hittar RMS på nätet, bland annat på Eleven här>>

RMS-Beauty3

 

RMS Lip2Cheek
Det här rouget är underbart!! Det ser helt naturligt ut. Som efter en lång höstpromenad. Rosiga vackra kinder med en jämn, fin yta och färg. Måste bra provas. Den finns i flera olika färger. Jag valde en varm korallrosa som passar bra till mina varma toner. Man behöver bara ta en liten dutt av rouget för att få tillräckligt med färg så det är väldigt drygt.
Rouget går även att använda på läpparna, men det har jag faktiskt inte provat.

RMS-Beauty2

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke