Hur allt du fokuserar blir verklighet

0

Allt är energi
All materia (allt som kan vägas) består av atomer som hela tiden är i rörelse – du består själv av femtusen kvadriljoner atomer beroende på hur stor du är. Varje enskild atom består till 99.99999 procent energi och till 00001 procent materia. Det innebär att du och allt du ser runt dig endast är 00001 procent materia och resten energi. Visst är det lustigt att det vi ser och lägger vårt största fokus på i våra liv är det fysiska som vi kan se och ta på när en så stor del (nästan allt) är ren energi?
Det är så lätt att tro att världen består av fasta föremål och att vi är helt skilda från varandra i våra egna, fysiska kroppar eftersom det är det vi ser, men om allt består till 99.99999 procent energi så är du inte alls avskild från omvärlden utan tvärtom till väldigt stor del delaktig i den. Hela din kropp är uppbyggd av atomer som bildar vågor av energi. Vågor som sedan strålar ut från din kropp och påverkar andra människor på samma sätt som du påverkas av de människor och saker omkring dig när du tar emot deras energi. Energivågorna som strålar ut från din kropp fångas upp av andra människor som sänder ut sina energivågor.

Alla energier som rör sig runt oss och inom oss är alldeles för små för att uppfatta med våra sinnen, men vi tar emot energin och översätter den med vår hjärna till något vi kan sätta ett ord på och förstå. Varje ljud, doft, smak, känselupplevelse eller synupplevelse vi har är något hjärnan tolkat från en energi. Det som vi ser som färger är egentligen vårt sätt att uppfatta olika energier som når ögats näthinna. Det vi egentligen ser är ljus (energi) med olika våglängd som gör att vi urskiljer olika färger. När du exempelvis ser ett en gul blomma så är det den gula blommans frekvens som når dina ögon.

Energi rör sig i vågor som kan se ut på många olika sätt. De kan röra sig mycket snabbt i små, korta vågor eller långsamt i böljande, långa vågor. Kombinationerna är oändliga och för varje föremål så är frekvensen unik. Varje ord har en frekvens, varje ljud, varje färg, varje träd, djur, växt, mineral och varje fysiskt föremål har sin egen frekvens. All slags mat och alla vätskor har en frekvens. Varje stad och land har en frekvens. Hälsa, brist på pengar, framgång och misslyckande har olika frekvenser. Varje händelse och situation har sin egen frekvens. Till och med ditt namn har en frekvens.

Frekvenser är din kropps språk. Varje cell och organ i din kropp utstrålar sin egen frekvens och all kommunikation i kroppen sker med frekvenser. Allt du gör från att röra på dig, äta och andas handlar om energi som rör sig i olika frekvenser. När du mår bra, känner dig lugn och tillfreds så vet du att du har en hög frekvens och energin rör sig väldigt snabbt i din kropp. När du känner dig ledsen, negativ eller arg så rör sig energin långsamt i din kropp och du har då en låg frekvens.

Alla tankar du tänker är energi.
Du har säker känt skillnaden när du tänker en positiv eller en negativ tanke. Det känns direkt i kroppen och det beror på att tankarna får kroppens energi att svänga på olika sätt beroende på vilken tanke det är. De tankar du tänker som känns positiva höjer din energi som då svänger snabbare och du känner dig positiv, glad, levande och full av energi. Negativa tankar ger dig en låg energi som kan få dig att känna dig trött, nedstämd och du saknar ork, kraft och livsglädje.

Du drar till dig mer av allt som har samma energi som dig
Vissa energier dras till varandra medan andra stöts bort. Du drar hela tiden till dig mer av de energier som rör sig på samma sätt som din egen energi och du håller de energier borta som inte stämmer överens med din egen energi.
Du har säkert känt av du dras till vissa människor, men har svårt för andra människor? De människor som har samma energi som dig är de du känner störst gemenskap med och det är de människorna du tycker mest om.

Varje tanke du tänker genererar en känsla hos dig och den känslan bestämmer vilken energi du har. Om du tänker “Åh, vilken underbar dag” och känner dig lycklig så betyder det att din energi rör sig väldigt snabbt. Ju längre du behåller den lyckliga känslan genom att tänka liknande tankar, desto fler saker och omständigheter drar du till dig som får dig att känna dig lycklig, men det fungerar bara när du samtidigt KÄNNER dig lycklig. Att bara tänka en positiv tanke utan att samtidigt känna känslan fungerar inte. Det som får dig att byta energi är känslan du känner. Tanken är bara “startknappen” som får din kropp att reagera med en känsla. Om du inte känner känslan så har du inte ändrat din energi. Därför kan bara tankar som känns sanna och ärliga för dig få dig att ändra din energi.

Det du fokuserar på är det du får mer av oavsett om det är något du uppfattar som bra eller dåligt. Om du riktar all din uppmärksamhet på det du tycker om och vill ha mer av med tacksamma känslor så kommer de känslorna att ge dig mer att vara tacksam för. Allt som gör dig glad kommer att öka i ditt liv.

Ha en underbar dag,
Angela

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke